Ga naar de inhoud

De essentie

Wie heeft niet zo nu en dan het gevoel dat er meer uit het leven te halen moet zijn? Dat het in het leven om zinvollere dingen gaat dan wat we om ons heen zien?
Vraag je je ook wel eens af: ”Waarom ben ik geboren? Wat is de zin van mijn bestaan? Wat maakt het allemaal de moeite waard? Waarom ga ik door als ik moe of depressief ben?”

Wij zijn in essentie spirituele wezens, omdat we fundamentele vragen of ‘levensvragen’ durven stellen. We hebben een diep, menselijk verlangen om zin en waarde te ontlenen aan wat we doen en ervaren. We verlangen naar iets om naar te streven, iets te doen wat ons en onze daden waarde geeft.

Stel je voor dat je een gids hebt, die wéét wat er voor jou in je toekomst ligt, die je kan leiden op je weg daarnaar toe, die je helpt om een zinvol, bevredigend leven te creëren.

Dat is de essentie van de Silva UltraMind ESP training.

José Silva ontwikkelde dit systeem om in contact te treden met je Hogere Intelligentie. Hij zei hierover het volgende: “De reden dat we helderziende vermogens hebben is, dat we bewust kunnen communiceren met onze Hogere Intelligentie. We hoeven niet te wachten tot het ‘toeval’ zich voordoet in ons leven, maar we kunnen samenwerken met onze Hogere Intelligentie’.

Deze training stelt je niet alleen in staat om de ongekende kracht van je mind te ontplooien, maar ook om leiding van je Hogere Intelligentie te ontvangen. ”- om datgene te doen wat we moeten doen. Onze Hogere Intelligentie voorziet ons van informatie hoe dat te verwezenlijken -”.

Het stelt je in staat om met je spirituele intelligentie te werken en daardoor ‘zin’ te ontdekken in het hetgeen je doet, de best mogelijke oplossing te vinden voor problemen die je tegenkomt en daarbij gebruik te maken van die ‘zinvolheid’. Spirituele intelligentie is de taal van de ziel, die helend werkt en waardoor we volledig mens worden.

Je Hogere Intelligentie helpt je het leven te leiden, dat voor je bedoeld is en de juiste wegen daarvoor te vinden. Het betekent dat je de kracht genereert om te kunnen manifesteren, te helen en aan te trekken wat je verlangt.

Het stelt je in staat je spirituele intelligentie te ontwikkelen en in te zetten om een zinvol leven te leiden, meer begrip te hebben voor anderen en bij te dragen aan een betere leefwereld.