Ga naar de inhoud

De training

De Silva UltraMind ESP training.

Van deze training, die slechts twee dagen omvat, vormen de onderzoeken en de daaruit voortgekomen methodieken van José Silva de basis. De werkingsgebieden van de hersenen, de hersenactiviteit en de samenhang met de verschillende bewustzijnsniveaus. Waar die bewustzijnsniveaus voor staan en waar het intuïtieve vermogen zich bevindt.

In eerste instantie leer je naar het alpha niveau te gaan, daar te blijven en op dat niveau te functioneren. Je krijgt een scala van mentale oefeningen waarin je leert waarnemen met je innerlijke zintuigen. Daardoor ga je die innerlijke zintuigen niet alleen ontdekken, je leert ze kennen en opnieuw gebruiken. Opnieuw, omdat we ervan uit gaan dat kinderen in hun vroegste jeugd geen enkele moeite behoeven te doen voor het gebruik van hun innerlijke zintuigen.

Vervolgens leer je, óók op diepere bewustzijnsniveaus te functioneren. Je leert de ongekende mogelijkheden die het thèta en ook het delta niveau hebben, aan te wenden in je dagelijks leven, op elk gebied.
Je krijgt technieken aangereikt om problemen die je tegenkomt, op te lossen; informatie aan te trekken in verband met vraagstukken die je hebt, hoe je juiste beslissingen kunt nemen en subjectief communiceren met je omgeving.

Daarnaast leer je een techniek waardoor je, op het delta niveau, telkens verbinding met je Hogere Intelligentie kunt maken, zodat je de ondersteuning kunt ontvangen om je levensdoel te bereiken en een beter inzicht in wat er zich voordoet. Een vervuld en zinvol leven is daarvan het resultaat.

Aan het eind van de eerste en de tweede dag krijg je een casus om voor jezelf vast te stellen hoe jouw intuïtie werkt. Het is namelijk een uniek, persoonsgebonden systeem, net zoals je uiterlijke kenmerken.

Na inschrijving krijg je introductiemateriaal toegestuurd, waarin artikelen en achtergrond informatie van José Silva en anderen staat, met betrekking tot de trainingsdagen.
Bij aanvang van de training ontvang je het cursusmateriaal. Meldt u zich hier aan voor de training.