Ga naar de inhoud

Leonore Kester

Leonore Kester is schrijfster van het boek:

‘Samenwerken met je intuïtie’ ‘Je weet meer dan je denkt’.

Op zoek naar een manier om haar intuïtie goed te kunnen gebruiken, kwam zij in het begin van de negentiger jaren in aanraking met de Silva methodieken. Zij was toen ruim 20 jaar als leerkracht in het onderwijs werkzaam. In 1995 is zij in Laredo, Texas door José Silva, de grondlegger van de verschillende Silva Systemen, opgeleid tot trainer in deze methodieken.

Daarna is zij kindercursussen gaan geven in de Silva Methode. In 1996 heeft zij eenzelfde cursus voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 ontwikkeld en vorm gegeven. Een methodiek die hen in staat stelde goed en verantwoord om te gaan met situaties in hun dagelijks leven, zoals school, huiswerk, vriendengroepen en hun eerste stappen in het uitgaanscircuit. Voor beide cursussen heeft zij in Amerika awards ontvangen.

Ieder jaar keerde zij terug naar Laredo om meer van José Silva te leren en zich te verdiepen en te specialiseren in zijn andere systemen. In 1998 volgde zij zijn laatste training, het Silva UltraMind ESP System, die José het jaar daarvoor ontwikkeld had.
Het doel van deze training is: ‘to find your purpose in life’. Ze had, net als José Silva, háár missie gevonden. Sinds 2001 is zij supervisor en trainer van dit systeem in Nederland.

In al die jaren was zij getuige van de veranderingsprocessen die bij cursisten plaatsvonden tijdens en na de training. Door hun intuïtie in eigendom te nemen, een verbinding te maken met hun Hogere Intelligentie, kregen zij er een dimensie bij in hun leven. Door hun spirituele intelligentie te ontdekken en daadwerkelijk te gaan gebruiken bleken zij in staat hun leven vorm te geven op een manier die zij eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Daarop besloot zij, naast het verzorgen van trainingen, een boek te schrijven over dit onderwerp in de hoop meer mensen deze mogelijkheid te bieden.